Social

#targ #craciun #bucate

Weekend plin cu bunatati

Nu-s toate de la bunica, dar va lasa gura apa: caltabosi, afumaturi si placinte de casa. Ultimele doua zile ale saptamanii stau sub semnul targurilor cu preparate traditionale romanesti sau unguresti, al cadourilor destepte, al muzicii si al dansului. Poftiti la ce va place!

„ PAPA LA SONI “. Soni, celebrul bucatar care da „papa“ in Vama Veche, ii imbie pe bucuresteni cu un weekend gastronomic de pomina. Bucatele traditionale unguresti, specialitati „Papa la Soni“, se servesc pe saturate in curtea Centrului Cultural al Republicii Ungare. Pentru toate poftele papilelor gustative din Capitala, la Targul „Gusturi unguresti in Bucuresti“ mesele vor fi pline cu gulas, carnaciori, racituri, dar si paine de casa , zacusca, turta dulce, gem de rubarba, cas dulce sau afumat. Pofticiosii sunt asteptati pe Batistei, azi si maine, de la 9.00 la 20.00.

BUCATARIE TARANEASCA. Papilele gustative isi pot face de cap si la Targul Taranului Roman , care, mai nou, s-a mutat langa Piata Cosbuc. Pe masa vor sta intinse bucate de peste tot din tara. Veti putea gusta si cumpara cozonaci feluriti si placinte poale-n brau, dar si jamboane, slana si sorici, pastrame, caltabosi si afumaturi. Pentru povesti si bucate, treceti pe la targ azi, de la 10.00 la 18.00, si maine, de la 9.00 la 14.00. Mare adunare mare e si la Muzeul Satului : „Florile dalbe“ vin in acest sfarsit de sapta- mana, cu un spectacol de datini si obiceiuri de Craciun si Anul Nou.

Continuarea in Evenimentul Zilei

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea