Social

#vremea weekend #vremea #starea vremii #ninsoare #precipitatii #meteo

Weekend mai friguros decat normal! Temperaturile scad dramatic, iar ninsorile nu se opresc

Temperaturile din toata tara vor scadea in urmatoarea perioada, frigul punand stapanire pe intreg teritorul tarii si va ninge in continuare in zonele montane. Iata la ce temperaturi te poti astepta in urmatoarea perioada.

Vineri, cerul va avea innorari temporar accentuate si va ploua, ziua, local, in regiunile nord-vestice, sud-vestice si numai izolat in rest, iar seara si noaptea, pe arii extinse in jumatatea de sud-est a tarii. In Muntenia, Dobrogea, sudul si centrul Moldovei, precipitatiile vor depasi 20 l/mp si izolat vor ajunge pana la 35-40 l/mp. La munte, precipitatiile vor fi sub forma de lapovita si ninsoare si exista riscul de formare a poleiului. Temperaturile maxime se vor situa intre 8 si 20 de grade Celsius.

In Bucuresti temperaturile cresc usor fata zilele precedente, insa, in continuare acestea se situeaza sub nivelul temperaturilor normale perioade. Astfel, temperaturile maxime nu vor urca mai mult de 17 grade Celsius.

Sambata, temperaturile vor scadea usor in toata tara. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in cursul zilei când va ploua pe arii relativ extinse in jumatatea de est a tarii si doar izolat, posibil, in restul teritoriului. La munte se vor inregistra precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare, iar pe alocuri sunt conditii de polei. in nordul, in centrul tarii, precum si in zonele deluroase se anunta bruma. Temperaturile minime se vor situa intre -5 si 9 grade Celsius, iar cele maxime intre 9 si 17 grade Celsius, potrivit mediafax.ro.

In Bucuresti, temperaturile scad fata de perioada precedenta. Cerul ca fi partial noros si se pot inregistra ploi slabe, pe alocuri. Temperatura minima nu va depasi 4 grade Celsius iar maximele nu vor urca mai mult de 13 grade Celsius.

Duminica, valorile termice vor fi apropiate de cele inregistrate sambata. Cerul va fi variabil cu innorari trecatoare, si izolat, in zonele montane se vor inregistra precipitatii slabe sub forma de lapovita si ninsoare. Vântul va sufla slab si moderat. Temperaturile minime se vor situa intre -6 si 10 grade Celsius, iar cele maxime intre 8 si 17 grade Celsius.

In Bucuresti, vremea se incalzeste usor. Cerul va fi mai mult senin iar vantul va sufla slab. Temperaturile minime se vor situa in jurul valorii de 4 grade Celsius iar maximele vor urca pana la 15 grade Celsius.

Sursa foto: stireazilei.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea