Social

#ger #frig #ninsoare #weekend

Weekend geros si fara zapada

Sfarsitul de saptamana este marcat de temperaturi foarte scazute, iar zapada nu-si va face aparitia decat in regiunile extracarpatice, in sud si est, mai ales prin Moldova si Dobrogea. Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, temperaturile maxime se vor situa intre -6 si - 2 grade Celsius, iar cele minime intre -13 si - 5 grade .

Capitala are si ea parte de o zi friguroasa, cu -7, chiar -8 grade inainte de rasarit si nu mai mult de zero grade la amiaza. Bucurestenii nu vor avea parte de zapada nici in acest sfarsit de saptamana . La munte este ger noaptea si dimineata cu ceva ceata si chiciura intinse inainte de amiaza. Pe Ceahlau sunt -14 grade, -7 grade la Pedeal, Semenic si Sinaia la cota 1500.

Ceva mai cald este la Paltinis si Stana de Vale, unde stratul de zapada atinge 42 de centimetri. Duminica vremea nu aduce schimbari la munte, cerul fiind predominant noros in Orientali si Meridionali, existand posibilitatea sa fulguiasca putin, iar valorile termice ramanand aceleasi. Din pricina conditiilor meteorologice nefavorabile, pe mai multe drumuri din tara s-a circulat cu dificultate. In ceea ce priveste urmatoarele zile, Politia Rutiera recomanda soferilor sa se deplaseze cu viteza redusa si sa foloseasca frana de motor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea