Social

#vremea weekend #vremea in bucuresti #conditii #meteora #starea vremii #vreme rece

Weekend cu vreme instabila in toata tara

Weekendul vine cu vreme variabila in toata tara. La munte continua sa ninga iar in restul tarii precipitatiile se vor rari si este posibil sa apara soarele. Iata cum va fi vremea in urmatoarele zile.

 

Vineri vremea se va incalzi usor. Norii se vor risipi si ploile se vor rari. In unele zone este posibil sa iasa soarele. La munte va continua sa ninga iar in sudul tarii sunt asteptate precipitatii moderate. Maximele vor fi cuprinse intre 4 si 11 grade Celsius.

In Bucuresti ploile se raresc insa vremea va ramane in continuare rece. Dupa amiaza este posibil sa apara ploile iar maxime vor urca pana la 9 grade Celsius.

Sambata vremea va fi in general frumoasa in toata tara, dar deosebit de rece pentru aceasta data. Minimele vor cobora sub pragul de inghet, ajungang pana la -10 grade Celsius. Dupa pranz se asteapta precipitatii sub forma de ploaie in Banatul, Crisana, Maramuresul si Transilvania. La munte va ninge slab. Maxime vor fi cuprinse intre 6 si 12 grade Celsius.

In Bucuresti vremea se va incalzi usor. Cerul va fi partial noros. Temperaturile minime nu vor depasi 1 grad Celsius iar maximele vor urca pana la 11 grade Celsius.

Duminica vremea va fi in general inchisa in toata tara, insa temperaturile vor urca usor. In Crisana si Maramures sunt conditii de ploi slabe iar la munte sunt asteptate ninsori. Temperaturile minime se vor incadra intre -7 si -5 grade, iar maximele pot urca pana la 13-14 grade Celsius.

In Bucuresti temperaturile se vor mentine la acelasi nivel. Cerul va fi mai mult noros si sunt asteptate ploi. Minimele nu vor depasi 1 grad Celsius iar maximele vor urca pana la 12 grade Celsius.

Sursa foto: lonesomepinewcrpg.freeforums.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea