Social

#watchshop.ro #ceasuri watchshop.ro #ceasuri #ceasuri suunto

(P) WatchShop si SUUNTO – ceasul monitor sportiv

Suunto nu produce doar ceasuri, realizeaza in primul rand instrumente precise de masura pentru diverse sporturi : inot, scufundari, atletism, ciclism, alpinism, sporturi de iarna, fiind ideale pentru cei care iubesc activitatile in aer liber.

WatchShop.ro are in oferta sa cele mai populare si utilizate modele din gama Suunto si anume: colectiile Outdoor, Training si Elementum .


Ceasuri pentru drumetii


Ia cu tine in drumetii ceasurile Suunto care iti ofera informatii despre altitudinea la care te afli si presiunea atmosferica. Ceasurile au busola, termometru, iluminare. Alege modelul Suunto OUTDOOR SS012279110 Vector XBlack la pretul de 900 de ron si nu vei avea parte de neplaceri.


Ceasuri pentru fitness


Suunto are solutia pentru a te face sa te soliciti exact atat cat este nevoie, creand optiunea de program de exercitii recomandat, instructiuni pentru exercitiile zilnice, ghidarea in timp real a duratei si intensitatii antrenamentului. Monitorizarea pulsului este vitala pentru realizarea unor exercitii fizice eficiente. Ceasurile Suunto trebuie sa fie nelipsite din arsenalul celor care practica sport la orice nivel. Ca model iti recomandam Suunto TRAINING SS015856000 M4 Men Black/Silver la pretul de 585 ron.


Ceasuri pentru inot


Pentru inot iti recomandam modelul Suunto OUTDOOR SS018372000 Ambit Silver 1935 ron care pe baza monitorizarii pulsului, realizeaza zonele ritmului cardiac. Odata introdus anul nasterii, ceasul calculeaza pulsul maxim la care trebuie sa ajungi , bazandu-se pe formula publicata de ACSM (American College of Sports Medicine).

Ofera de asemenea posibilitatea de monitorizare a temperaturii ambientale, are busola, altimetru, barometru.


Ceasuri pentru scufundari


La scufundari, ia cu tine Suunto ELEMENTUM SS014528000 Aqua Black Rubber cu functia “surface time", care afiseaza timpul recomandat de petrecut la suprafata, intre doua scufundari. Modelul de mai sus monitorizeaza adancimea si memoreaza valorile inregistrate in timpul scufundarii.
 

Concluzie


Odata ce vei achizitiona un Suunto de la www.watchshop.ro, nu vei mai putea renunta la el cand vei vedea cat de mult te ajuta sa iti imbunatatesti performantele. Intotdeauna te poti baza pe SUUNTO si www.watchshop.ro .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea