Social

#vremea weekend #vremea bucuresti #vremea munte

Vremea vine cu surprize in acest weekend

In acest weekend, vremea debuteaza cu temperaturi mai scazute, insa se incalzeste usor, iar temperaturile ajung la cele normale pentru aceasta perioada, potrivit datelor furnizate de Administratia Nationala de Meteorologie.

Sambata, dimineata va debuta cu innorari in regiunile nordice, de sud-vest si sud. Isi va face aparitia si ceata, mai ales in zonele joase. In zonele de campie, va fi burnita si va mai fulgui putin. Temperaturile maxime se vor situa intre -3 si 8 grade Celsius.

Duminica, vremea se va mai incalzi putin, asa ca valorile maxime se vor apropia de cele normale pentru aceasta perioada in majoritatea regiunilor tarii. Vor mai fi innorari in zonele din sud-vest si sud. Local, va mai fi si ceata, mai ales in sud. Temperaturile maxime se vor situa intre 2 grade si 8 grade.

Inceputul de saptamana va veni tot cu valori normale pentru luna decembrie, cuprinse intre 2 si 9 grade Celsius. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare, in special in nordul si centrul tarii.

Sursa foto: cotidianul.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea