Social

#prognoza meteo #vremea

VREMEA Temperaturi de 18 grade Celsius

Meteorologii anunta vreme de primavara, cu temperaturi maxime se vor incadra, in general, intre 5 si 15 grade, iar cele minime intre -2 si 7 grade.

Miercuri

In jumatatea de nord a tarii, cerul va fi mai mult noros si indeosebi seara si noaptea va ploua in Maramures, in cea mai mare parte a Crisanei si local in rest, iar in zona montana la inceput vor fi predominant ninsori, apoi precipitatii mixte ce vor favoriza depuneri de polei. In nord-vestul teritoriului cantitatile de apa vor depasi, pe arii restranse, 20...25 l/mp. In celelalte regiuni doar temporar cerul va avea innorari si izolat va ploua slab. Vantul va avea intensificari la munte, in special pe creste, unde la rafala se vor depasi viteze de 80 km/h, trecator  viscolind si spulberand zapada, dar local si la cote mai reduse si in celelalte zone.

La Bucuresti, vremea va continua sa se incalzeasca. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima va fi de 13...14 grade, iar cea minima de 1...3 grade.

Joi

Vremea va deveni deosebit de calda pentru aceasta perioada, cu temperaturi maxime cuprinse, in general, intre 8 si 18 grade, si minime intre -1 si 7 grade, usor mai coborate in depresiunile din estul Transilvaniei. Cerul va fi variabil, cu innorari in regiunile nord-vestice, nordice si centrale, unde local va ploua. La munte, la altitudini de peste 1600 m, mai ales ziua, vor mai fi si precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va avea intensificari temporare, indeosebi ziua, in majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari in zona de munte, unde pe creste, la rafala se vor depasi 80 km/h.


Mai multe detalii despre vreme gasesti pe vremea.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea