Social

#disconfort termic #prognoza #precipitatii #canicula #meteo #vreme

Vremea se schimba radical. Uite ce ne asteapta!

Cei care s-au plans ca vara aceasta seamana mai mult a toamna se pot linisti. De azi, ploile se raresc, lasand loc soarelui sa isi faca de cap. Cei care nu suporta caldura, insa, vor avea de acum de suferit, intrucat temperaturile vor urca de la o zi la alta.

De azi, meteorologii anunta vreme predominant frumoasa si in continua incalzire. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 de grade pe litoral si 30 de grade in Banat, valori care, sustin specialistii, sunt normale pentru aceasta data. Doar la munte sunt posibile ploi slabe. Si in Capitala, temperatura va urca pana la 28 de grade Celsius, insa deocamdata disconfortul termic nu va fi resimtit.

Miercuri mai sunt posibile precipitatii prin vestul tarii, insa razlete si de scurta durata. Temperatura maxima prognozata este de 31 de grade si se va inregistra in zona de sud a tarii. Cateva probleme va pune vremea joi, cand instabilitatea se va extinde la nivelul intregii tari. Local vor fi averse cu tunete, fulgere si vant, iar pe suprafete mici, grindina si cantitati de apa insemnate. Ceva mai bine va fi doar in Banat si Crisana.

Pentru sfarsitul saptamanii, in schimb, temperaturile vor trece bine de 30 de grade Celsius, asa ca cine doreste o baie in mare sau in piscina isi poate face inca de pe acum planurile de distractie, intrucat vremea va fi perfecta pentru plaja.

Sursa foto: independent.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea