Social

#incalzire vreme #temperaturi #vremea #starea vremii

Vremea se schimba radical! Temperaturi de primavara

Ultimele zile au fost geroase in Romania, insa vremea se va schimba radical in urmatoarele zile, anunta meteorologii. Spre finalul saptamanii temperaturile vor creste accentuat, depasind normalul perioadei.

 

"Sunt temperaturi negative, cea mai scazuta temperatura a fost -23 de grade la Miercurea Ciuc. In noptile urmatoare ne asteptam la temperaturi scazute, mai ales noaptea de luni spre marti. Termometru va indica valori sub -20 de grade. Ger si in Capitala. 

Scapam de miercuri de aceste temperaturi geroase cand va patrunde o masa de aer mult mai cald. Spre sfarsitul saptamanii vom avea temperaturi cu maxime de 11-12 grade. 

Revine primavara si abia acest aspect este anormal. Este mijlocul iernii si nu e neobisnuit sa avem temperaturi negative sau ger, mai degraba cand vorbim de valori de 11-12 grade, specifice primaverii, atunci vorbim de un caracter anormal al vremii.

Pana in momentul de fata estimarile pe care le avem ne indica o vreme calda in mare parte din tara, chiar si inceputul lunii februarie, cu temperaturi peste normal. Precipitatiile nu vor fi doar sub forma de ninsoare ci si ploaie", a explicat meteorologul ANM Oana Paduraru, pentru  Realitatea PLUS despre evolutia temperaturilor pentru urmatoarea perioada.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea