Social

#viscol #ninsori #vremea

Vremea se schimba radical. Ninsori si viscol

Dupa temperaturi de 14 grade Celsius, vremea se schimba radical in urmatoarele zile. Meterologii anunta cod galben de ninsori si vant puternic in mai multe regiuni din tara.

Duminica a nins pentru prima oara si in Capitala, iar ANM anunta in urmatoarele ore ploi insemnate cantitativ in Bucuresti.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis inca de sambata Cod galben de ninsori in mai multe regiuni, cu ninsori si intensificari ale vantului.

Potrivit meteorologilor, incepand de sambata, ora 15:00, pana duminica, ora 16:00, in toate zonele de munte, temporar vor fi ninsori local insemnate cantitativ si cu depunere de strat consistent de zapada. Vantul va avea intensificari cu viteze ce vor depasi 60-70 km/h, iar pe creste peste 80-90 km/h, viscolind ninsoarea si determinand scaderea vizibilitatii. Cele mai afectate regiuni vor fi insa Oltenia, Muntenia si Dobrogea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea