Social

# temperaturi reci #avertizare meteo #ploi #vremea

Vremea se schimba radical. Ce temperaturi ne asteapta

Toamna urmeaza sa isi intre in drepturi. Meteorologii anunta temperaturi scazute si precipitatii in urmatoarele zile. Zilele caniculare vor alterna cu temperaturi minime aproape de ingheț. De asemenea, din 5 octombrie revin si ploile, care vor cuprinde toata țara.

„Din punct de vedere termin, ziua de astazi, ziua de mâine si chiar ziua de marți, vor aduce valori termice ridicate fața de temperaturile normale ale acestei perioade. Maximele termice ar trebui sa fie cuprinse intre 16 si 23 de grade Celsius. In partea de nord a teritoriului se vor inregistra 16 grade Celsius, in timp ce in regiunile sudice maximele vor ajunge pâna la 23 de grade. In zilele urmatoare ne asteptam in partea de sud a țarii si la maxime de 31 – 32 de grade Celsius"

Astfel, de marti, vremea se racoreste in partea de vest, nord-vest si centru, temperaturile se vor apropia de cele normale pentru aceasta perioada. in regiunile de sud si de sud est valorile vor ramâne in continuare ridicate.

Temperaturile minime in cursul nopților vor fi si ele destul de ridicate. Vor fi cuprinse in general intre 10 si 18 grade, cu valori mai ridicate in zona litoralului, dar si mai scazute in drepresiuni.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea