Social

# vremea in weekend #ninsori #ploi #vremea #starea vremii #meteo

Vremea se schimba brusc! Ploi si ninsori in weekend

Dupa o saptamana cu soare, vremea se schimba brusc la final de saptamana. Revine frigul iar precipitatiile pun stapanire pe Romania.

Vineri vremea se va mentine calda. Norii vor fi mai numerosi in nord, centru si nord-est unde sunt asteptate averse insotite de descarcari electrice. La munte vremea va fi instabila inregistrandu-se precipitatii insotite de descarcari electrice, iar pe creste sunt asteptate lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari, pe alocuri. Temperaturile maxime se vor incadra intre 14 si 24 de grade Celsius.

In Bucuresti vremea se va mentine mult mai calda pentru aceasata perioada. Cerul va fi variabil iar vantul va sufla slab. Temperaturile maxime vor urca pana la 21 de grade Celsius.

Sambata vremea se va raci accentuat in majoritatea tarii. Se vor inregistra temperaturi persistente in centrul, estul si sud-estul tarii, unde va ploua. In cursul noptii se vor semnala precipitatii mixte, in general slabe, in special sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari pe timpul zilei la munte si local in regiunile sudice si sud-estice, dar si in partea de vest a teritoriului. Temperaturile minime se vor incadra intre -1 si 7 grade Celsius iar cele maxime intre 7 si 15 grade Celsius.

In Bucuresti vremea se va raci accentuat. Cerul va fi noros si va ploua temporar. Vantul va sufla moderat cu unele intensificari, pe alocuri. Temperaturile minime se vor incara in jurul valorii de 6 grade Celsius iar cele maxime nu vor urca mai sus de 12 grade Celsius.

Duminica valorile temice continua sa scada, iar cerul ramane in continuare innorat. In cea mai mare parte a tarii vor fi precipitatii local moderate cantitativ. La munte sunt asteptate ninsori. Temperaturile maxime se vor incadra intre 4 si 20 de grade Celsius.

In Bucuresti cerul se va mentine innora iar temperaturile continua sa scada. Vantul va sufla moderat cu unele intensificari, pe alocuri. Temperaturile minime se vor incara in jurul valorii de 2-4 grade Celsius iar cele maxime nu vor urca mai sus de 12 grade Celsius.

Mai multe informatii despre vreme gasesti pe vremea.acasa.ro.

Sursa foto: ziuaconstanta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea