Social

#schimbare vreme #lapovita #starea vremii #ninsoare #meteo #vreme #conditii meteo

Vremea se schimba brusc! Ninge in toata tara

Saptamana incepe cu vreme frumoasa in majoritatea tarii, insa incepand de marti vremea se va schimba brusc si se va raci treptat pana la finalul saptamanii.

Luni vremea va fi predominant frumoasa in toata tara. Cerul va fi mai mult senin iar temperaturile vor fi peste normalul perioadei. In Transilvania si Crisana sunt asteptate ploi. Posibile ploi trecatoare sunt asteptate si in zonele montane. Temperaturile maxime se vor situa intre 6 si 22 de grade Celsius.

In Bucuresti vremea va fi calduroasa. In prima parte a zilei cerul va fi mai mult innorat urmand ca apoi sa iasa soarele. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 20 de grade Celsius. Noaptea, nebulozitatea se va accentua si va ploua, posibil moderat cantitativ.

Marti vremea incepe sa se raceasca iar precipitatiile vor cuprinde intreg teritoriul tarii. Cerul va fi noros si va ploua in cea mai mare parte a tarii; ploile vor fi mai frecvente si mai importante cantitativ in jumatatea de sud-est, unde local se vor cumula peste 20-25 l/mp. La munte precipitatiile vor fi sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in regiunile sud-estice si la munte. Temperaturile minime se vor incadra intre 0 si 8 grade Celsius iar cele maxime intre 5 si 14 grade Celsius.

In Bucuresti vremea se raceste brusc si va ploua torential intreaga zi. Vantul va sufla cu putere, in rafale. Temperatura minima va urca pana la 8 grade Celsius iar cea maxima nu va depasi 19 grade Celsius.

Miercuri, vremea continua sa se raceasca iar precipitatiile nu se opresc. La munte va ninge abundent iar in Banat, Crisana si Moldova precipitatiile vor fi sub forma de lapovita si ninsoare. In Oltenia, Muntenia si Dobrogea va ploua torential. Temperaturile minime se vor incadra intre -5 si 7 grade Celsius iar cele maxime intre 0 si 16 grade Celsius.

Si in Capitala temperaturile continua sa scada. Minimele nu vor depasi 5 grade Celsius iar maximele vor urca pana la 10 grade Celsius. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu rafale de 16 kilometri la ora si va continua sa ploua abundent.

Joi vremea va fi extrem de rece in Bucuresti, unde continua sa ploua abundent. Minimele nu vor urca mai sus de 2 grade Celsius iar maximele se vor opri la 6 grade Celsius.

In restul tarii sunt asteptate minime sub 0 grade Celsius si conditii de inghet si polei. Precipitatiile vor continua sub forma de lapovita si ninsoare in toata tara, exceptand partea sudica unde continua sa ploua. Maximele vor urca pana la 10 grade in Dobrogea.

Vineri vremea continua sa se racceasca in Capitala unde sunt asteptate precipitatii sub forma de lapovita. Minimele vor scadea la -2 grade Celsius iar maximele nu vor urca mai mult de 5-6 grade Celsius.

Sursa foto: weradio.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea