Social

#vreme #starea vremii #ploi # racire vreme #schimbare vreme

Vremea se raceste si se intorc ploile

Vesti proaste vin din partea meteorologilor pentru urmatoarele zile. Temperaturile vor scadea cu cateva grade, iar cerul se va umple de nori, in special in zonele sudice, estice si in cele centrale.

Desi ploile vor fi putine, va bate vantul, ceea ce va duce la o racire a aerului. Maximele se vor situa intre 7 grade Celsius in Moldova si in Delta Dunarii si 21 de grade Celsius in Banat.

De vreme schimbatoare vor avea parte si locuitorii Capitalei. Odata cu lasarea serii, cresc sansele sa cada cativa stropi de ploaie. Vantul va continua sa bata si aici, iar temperatura, desi va urca pana la 14 grade Celsius, va parea mult mai scazuta. Bucurestiul nu va scapa nici in zilele urmatoare de oscilatiile de temperatura. Joi, in schimb, se va incalzi usor.

Vineri noaptea, totusi, meteorologii anunta ploi, iar vremea rece va continua si pe parcursul zilei de sambata, cand este posibil ca temperatura aerului sa nu mai treaca de 10 grade Celsius la amiaza.

Sursa foto: ring.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea