Social

#prognoza weekend #vremea munte #ploi weekend #vremea bucuresti #vremea weekend

Vremea se raceste in ritm alert. Vezi unde o sa ploua mult

Au trecut si babele pe stil nou, si cele pe stil vechi, dar vremea nu vrea cu niciun chip sa isi revina. Meteorologii anunta ca urmeaza doua zile cu ploi puternice in toata tara, iar temperaturile vor scadea si cu 15 grade Celsius. In vestul tarii au fost emise si avertizari de inundatii.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, in aceasta dimineata, o informare care vizeaza ploi si o racire accentuata, valabila in intervalul 27 martie, ora 14.00 - 29 martie, ora 14.00. Va ploua, asadar, abundent, in unele locuri cantitatile de apa ajungand sa depaseasca 20 de litri pe metrul patrat.

Vremea va deveni mult mai rece decat in mod normal in aceasta perioada, pe timpul noptii ajungand sa se inregistreze chiar si temperaturi sub 0 grade. Vantul va sufla cu putere in special la munte, asadar, cei care si-au planuit sa petreaca weekendul in statiuni trebuie sa ia in calcul avertizarile meteorologilor. Si aici va ploua mult, iar precipitatiile vor topi stratul de zapada.

Foto: bucurestifm.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea