Social

# vremea se raceste brusc # racire vreme #avertizare meteo #temperaturi #ploi #vreme

Vremea se raceste brusc! Vin ploile!

Daca pentru luni meteorologii au anuntat temperaturi de pana la 25 de grade Celsius, incepand de marti, vremea se va raci brusc. Potrivit ANM temperaturile vor scadea cu peste 10 grade Celsius.

 

Marti, vremea se va raci, accentuat in jumatatea de sud a teritoriului. Se vor inregistra innorari persistente si sunt asteptate ploi slabe in sudul, estul si centrul tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 6 si 15 grade Celsius, iar cele minime intre -5 si 5 grade Celsius. In regiunile intracarpatice, exista confitii de bruma.

In Bucuresti, cerul va fi mai mult noros si va ploua slab. Vantul ca avea intensificãri de scurta durata. Temperaturile maxime se vor incadra intre 10 si 12 grade Celsius, iar cele minime nu vor depasi 5 grade Celsius.

Miercuri, vremea continua sa se raceasca. Cerul se mentine variabil, mai mult noros si sunt asteptate precipitatii pe arii restranse in regiunile sudice si trecator mixte in extremitatea de nord-est. In zona de munte, izolat se vor semnala si ninsori slabe.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 si 14 grade Celsius, iar cele minime intre -7 si 3 grade Celsius. Dimineata si noaptea local se va produce bruma.

In Bucuresti temperaturile continua sa scada. Cerul va fi variabil, cu unele innorari ziua cand vor fi conditii de ploaie slaba. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima nu va depasi 11 grade Celsius, in timp ce minima va scadea pana la -1 grad Celsius. Potrivit meteorologilor vor fi conditii de bruma.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea