Social

#vremea in bucuresti # ninsori bucuresti # vremea in weekend #ninsori #meteo #bucuresti #conditii meteo

Vremea se inrautateste in BUCURESTI! VIN NINSORILE! Prognoza meteo pentru urmatoarele patru zile

Vremea va fi inchisa si se va raci accentuat in urmatoarele zile. Ploile se vor transforma treptat in ninsoare, anunta Agentia Nationala de Meteorologie (ANM).

Vremea in Bucuresti – vineri, 8 ianuarie

Vremea va fi inchisa si se va raci accentuat. Temporar se vor semnala precipitatii, in general moderate cantitativ pe parcursul zilei, cand se vor inregistra 8-10 l/mp, izolat peste 12 l/mp. Ziua va ploua, iar mai ales din orele serii ploile se vor transforma treptat, in lapovita si ninsoare (slaba cantitativ). Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 4 grade Celsius, iar cea minima va fi cuprinsa intre 0 si 1 grade Celsius.

Vremea in Bucuresti – sambata, 9 ianuarie

Vremea va fi in general inchisa, iar cu o probabilitate mai mare la inceputul intervalului si din nou spre sfarsitul acestuia, trecator va ninge slab. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 3-4 grade Celsius, iar cea minima va fi cuprinsa intre -2 si -1 grade Celsius.

Vremea in Bucuresti – duminica, 10 ianuarie

Cerul va fi noros si temporar va ninge in general moderat cantitativ. Se va depune strat de zapada neuniform, cu grosime in general de 8-10 cm. Vantul va sufla moderat, cu unele intensificari noaptea, cand la rafala se vor inregistra viteze in general de 35-45 km/h. Temperatura maxima va fi pozitiva si se va situa intre 1 si 2 grade Celsius, iar cea minima se va situa in jurul valorii de -1 grad Celsius.

Vremea in Bucuresti – luni, 11 ianuarie

Vor fi innorari si temporar se vor semnala precipitatii. Ziua va ninge, iar noaptea vor fi precipitatii mixte si se va depune polei. Temporar vor fi intensificari ale vantului, cu viteze la rafala in general de 35-45 km/h. Temperatura maxima va fi cuprinsa intre -1 si 0 grade Celsius, iar cea minima nu va urca mai sus de -2/-1 grade Celsius.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea