Social

#incalzire vreme #temperaturi #vremea #starea vremii #conditii meteo

Vremea se incalzeste la inceput de saptamana. Iata ce mai aduc temperaturile ridicate!

Vremea de afara da semne de primavara timpurie in acest inceput de saptamana. Nu este cazul sa jubilam prea mult insa. Temperaturile ridicate aduc si norii pe cerul tarii, precipitatiile abundente fiind o constanta intalnita in urmatoarele zile. Iata si zonele unde ploile isi vor face de cap.

Luni, zona de nord si nord-est a Moldovei va fi afectata de lapovita, temperaturile din aceasta regiune fiind in continuare de doar 2-3 grade Celsius. In restul tarii, valorile termice se inscriu in intervalul 6-9 grade, ploile acoperind majoritatea regiunilor. Va fi mai cald in Banat, 12 grade, dar sansele de ploaie sunt ridicate.

Marti, doar vestul si sud-vestul Romaniei va fi amenintat de norii de ploaie, in Craiova si Timisoara maximele fiind de 8-10 grade Celsius. In restul tarii va predomina fenomenul de ceata pe arii extinse. Moldova este in continuare expusa unui front de aer rece, cu valori termice de 2-3 grade Celsius, in restul tarii acestea osciland intre 7 si 9 grade.

Ploile nu iau pauza decat o zi, asa ca miercuri vom folosi umbrelele in Bucuresti, Crisana, Banat, Oltenia si Moldova. Maxime de 3-5 grade in Moldova, 10 grade Celsius in Dobrogea, 12 in Banat si Maramures si temperaturi de 6-7 grade Celsius in restul tarii.

Sursa foto: peepsandsmores.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea