Social

#incalzire #vremea #prognoza meteo #descarcari electrice

Vremea se incalzeste in urmatoarele zile

Dupa scaderile de temperaturi si furtunile puternice ce au avut loc in ultimele zile, meteorologii vin cu vesti bune in privinta vremii. Incepand de maine, vremea se va incalzi in aproape toate regiunile tarii.

Astfel, vremea va fi deosebit de calda in special in vestul, centrul si nordul tarii, iar temperaturile maxime se vor situa intre 21 si 22 de grade pe litoral, pana la 31-32 de grade in Lunca Dunarii.

Va ploua pe arii restranse la munte si izolat in restul regiunilor. Cerul va fi variabil si va prezenta innorari seara in regiunile vestice si sud-vestice, unde se vor semnala averse insotite local de descarcari electrice. Vantul va sufla mai tare in zonele extracarpatice. Temperaturile minime se vor situa insa intre 10 si 17 grade.

Joi, vremea va continua sa fie frumoasa, cu unele innorari in jumatatea de vest a tarii, unde este posibil sa cada averse, insa de scurta durata. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 19 si 30 de grade, iar cele minime, intre 8 si 18 grade Celsius.

Sursa foto: cotidianul.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea