Social

#vremea la munte #vremea azi # vremea la mare #avertizare meteo #vremea bucuresti #prognoza meteo

Vremea schimba foaia! Avertizare meteo de furtuni

Dupa multe zile de canicula, temperaturile scad, in sfarsit. Diferenta de temperatura va fi insa destul de mare, chiar si de 10 grade Celsius, si va fi insotita de ploi in averse, furtuni si descarcari electrice. Iata ce spun meteorologii!

Incepand din aceasta seara, dupa ora 23.00 si pana marti, 18 august, ora 23.00, instabilitatea atmosferica se va accentua treptat in toata tara. Vor fi averse, descarcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului ce vor avea şi aspect de vijelie, mai intai in Banat si Oltenia, apoi si in celelalte regiuni.

Ploile vor avea şi caracter torenţial, iar în decurs de 24 de ore se vor cumula cantităţi de apă ce vor depăşi local 20 l/mp şi pe arii restrânse, îndeosebi în zonele de deal şi de munte, 35...40 l/mp. Vor fi şi căderi de grindină.

Miercuri vor fi intre 17 si 27 de grade Celsius, temperaturi specifice mai degraba lunii septembrie, prin urmare vremea va fi considerata racoroasa pentru aceasta perioada. Nici litoralul nu scapa de ploi. Apa marii are acum 25-26 de grade, dar incepand de maine seara se vor inmultii norii si vor veni ploile si aici. Acestea vor goni turistii de pe plaja pana la mijlocul saptamanii viitoare.

Prognoza meteo completa pe Vremea.acasa.ro.

Foto: beartales.me

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea