Social

#vreme calda #temperaturi crescute #grade celsius #vreme

Vremea ramane calda pentru aceasta perioada

Saptamana debuteaza cu o vreme la fel de calda ca cea din weekeend, cu maxime care pot ajunge si la 24 de grade Celsius.

Administratia Nationala de Meteorologie anunta ca luni vremea va fi calda, iar cerul va fi variabil, cu innorari temporare, in nordul, vestul si centru tarii, unde sunt posibile ploi de scurta durata.

Minimele termice se situeaza intre 0 si 10 grade. Temperaturile maxime sunt mari pentru aceasta perioada anului si vor fi cuprinse intre 14 si 24 de grade Celsius.

Si la Bucuresti, vremea ramane calda. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Maxima termica va fi de 22 de grade.

Marti, vremea se va raci usor, insa se mentine calda pentru aceasta perioada. Regiunile nordice si in depresiuni temperaturile maxime nu vor depasi 12 grade, in timp ce in zonele sudice se vor situa in intervalul 20-22 de grade. Minimele termice vor fi cuprinse intre -3 si 7 grade.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea