Social

#weekend #ninsori #prognoza meteo

Vremea ne strica weekendul

Vremea se va raci usor incepand de vineri seara in toate regiunile tarii. Astfel ca temperaturile maxime vor porni de la -4 grade Celsius si vor urca pana la 7 grade.

 

Sambata, vremea se va raci si mai tare, iar minimele se vor incadra intre -11 si -1 grade Celsius. Cerul va fi mai mult noros, mai ales in zona de munte, unde va ninge in continuare, Vantul va prezenta, de asemenea, intensificari, atingand, la rafale, 70 km/h, iar pe crestele inalte, in Muntii Banatului, Carpatii Meridionali si de Curbura, va depasi 100 km/h.

In majoritatea regiunilor, vor fi innorari temporare si va ninge slab pe arii restranse.

Duminica, vremea va fi rece in jumatatea de nord a tarii, iar in restul regiunilor temperaturile se vor apropia de cele normale pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil, cu innorari in zona de munte. Ninsorile isi vor face aparitia tot in regiunile montane, dar si in restul teritoriului, insa izolat. Temperaturile maxime se vor situa intre -4 si 6 grade Celsius.

Sursa foto: agenda.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea