Social

#prognoza meteo #vremea #frig

VREMEA Marti si miercuri, frig de ingheata apele! Ce se intampla cu vremea

Meteorologii anunta ca, in urmatoarele doua zile, vremea se va raci in cea mai mare parte a tarii, iar valorile termice vor fi in jur de 3-4 grade la pranz.

“In aceasta saptamana vor fi alternatii termice. Daca astazi, luni, vremea se incalzeste usor iar temperaturile ajung pana la 7-8 grade in Dobrogea, marti si miercuri este de asteptat ca temperatura sa scada din nou in cea mai mare parte a tarii. Astfel, temperaturile nu vor mai trece la amiaza de 3-4 grade, iar in depresiuni vor fi undeva la minus 5 grade”, a declarat Mihaita Hustiu, meteorologul de serviciu in cadrul Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), pentru Mediafax.

Meteorologul anunta ca, in a doua parte a saptamanii, respectiv joi, vineri si sambata, vremea se va incalzi treptat. Astfel, in zonele deluroase, in special in Sud, se vor inregistra temperaturi de 9-10 grade.

Insa, incepand de duminica temperatura va scadea usor, anunta reprezentantul ANM.

“Vom avea si precipitatii in special in Vest, Centru si Nord, cu ninsori la munte. Va fi ploaie si lapovita in Bantat si Crisana. Ninsorile vor fi mai ales in Maramures, Transilvania si Moldova”, mai spune reprezentantul ANM.

Potrivit sursei citate, in Capitala nu sunt asteptate precipitatii.

“Temperaturile sunt in crestere usoara. Luni avem undeva la 2-3 grade, marti si miercuri in jur de un grad, iar apoi de joi si pana sambata vor fi temperaturi mai ridicate, undeva spre 4-5 grade”, spune Mihaita Hustiu.

Mai multe detalii despre vreme gasesti pe vremea.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea