Social

#temperaturi primavara #temperaturi #vremea #starea vremii

Vremea la sfarsit de saptamana! Temperaturi de primavara in toata tara

Sfarsitul lunii ianuarie se anunta deosebit de cald pentru aceasta perioada. Maximele vor inregistra valori de pana la 17 grade Celsius, anunta meteorologii.

Astazi, vremea va fi deosebit de calda la deal si in zonele montane, unde maximele vor intregistra valori de 2 grade Celsius. In dealurile subcarpatice din sud se asteapta ca temperaturile sa urce pana la 17 grade. In Bucuresti, vremea va fi caldă pentru această perioada, iar maximele vor atinge 9 grade, potrivit romaniatv.ro.

Vineri temperaturile vor scadea usor in toata tara. In Bucuresti, mercurul din termometre va urca pana la 6 grade Celsius. In zonele montane temperaturile nu vor scadea sub 2 grade Celsius iar maximele pot ajunge in zona Olteniei pana la 13 grade celsius. Tot aici se anunta ceata si precipitatii.

Sambata valorile termice vor fi mai ridicate faţă de cele normale pentru aceasta perioada. Maximele vor fi cuprinse intre 0 si 12 grade Celsius, cele mai ridicate valori inregistrandu-se in sudul Banatului. Cerul va fi mai mult senin. Pe creste se anunta rafale ale vantului. In Capitala cerul va fi noros si se anunta burnita. Maximele nu vor depasi 2 grade Celsius.

Duminica, vremea se incalzeste in toata tara. Maximele vor fi cuprinse intre 5 si 15 grade Celsius. Cele mai ridicate valori se vor inregistra in sud-vestul tarii si in jumătatea nordică a Moldovei. In capitala, mercurul din termometre va urca pana la 4-5 grade Celsius.

Sursa foto: zastavki.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea