Social

#meteo #descarcari electrice #instabilitate atmosferica #vremea luni

Vremea la inceputul saptamanii: Instabilitatea atmosferica se mentine

Vremea se mentine instabila in prima parte a saptamanii in intregul teritoriu. Luni si marti, se vor semnala innorari si averse, insotite de descarcari electrice, cu precadere in zonele de deal si de munte. Izolat, vor fi si conditii de grindina.

Luni, temperaturile maxime se vor incadra intre 24 grade Celsius, in nordul Moldovei, si 30 grade Celsius in zona depresionara si in sud-estul tarii. Temperaturile minime se vor situa in intervalul 11-21 grade Celsius.

Luni, in Bucuresti, vor fi averse si descarcari electrice in partea a doua a zilei si temperaturi maxime de 29-30 grade Celsius.

Tot luni, vremea va fi instabila in zona de munte, cu precadere dupa-amaiza si la lasarea noptii, cand se vor inregistra averse, vant puternic si descarcari electrice. Izolat, vor exista conditii de grindina, iar cantitatile de apa vor depasi 35 litri/mp.

La mare, vremea va fi calda si frumoasa, insa vor exista conditii si pentru ploi slabe, de scurta durata. Temperaturile maxime vor fi intre 27 si 30 grade Celsius.

Marti, instabilitatea atmosferica se mentine, cu precadere in zona montana, in vestul si in sud-vestul teritoriului. Temperaturile maxime se vor incadra in intervalul 23-31 grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse intre 12 si 22 grade Celsius.

Sursa foto: antena3.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea