Social

#ninsoare #cod galben #lapovita #trafic DN1

Vremea - la extreme: Cod galben de lapovita si ninsoare si trafic restrictionat pe DN1

Dupa avertizarea de Cod portocaliu de ploi abundente si vant, Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare de Cod galben de lapovita si ninsoare pentru mai multe judete din tara.

De asemenea, in unele zone, iarna s-a instalat mult mai repede, in special in centrul si nordul tarii. In judetul Brasov ninge deja abundent, iar traficul pe DN1 a fost restrictionat dinspre localitatea Darste catre Bucuresti, incepand cu ora 12.00. De asemenea, toate masinile care nu sunt echipate corespunzator de iarna sunt intoarse din drum de catre echipajele de politie.

In Bucuresti, ploia torentiala care a cazut in ultimele 24 de ore, fara incetare, a dus la blocaje in trafic, inchiderea unor artere de drum si la numeroase masini avariate, dupa ce mai multi copaci au fost doborati de vantul puternic.

Capitala si alte opt judete din sud-estul tarii se afla inca sub Cod portocaliu de ploi pana la noapte, iar hidrologii au emis o avertizare de inundatii.

Sursa foto: jurnalul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea