Social

#meteo #vremea weekend #vremea munte #prognoza weekend #vremea litoral

Vremea in weekend. Vezi daca ploua la mare!

Ne putem bucura pe de-a-ntregul de un weekend cu soare, semn ca vara a ajuns in cele din urma si in Romania. Vineri, jumatatea estica a tarii va mai primi cateva rafale de ploaie, dar vestul Romaniei straluceste deja sub soarele de iulie.

Pe litoralul romanesc, vineri vom avea ploi cu caracter local. Temperatura la tarm va fi de 25 de grade, in timp ce in apa marii se vor inregistra 21 de grade Celsius. In Bucuresti vom avea parte de cer noros, ploi scurte si o temperatura de 27 de grade Celsius.

Sambata, soarele va straluci pe cer aproape in toata tara, exceptie facand zona depresionara a Brasovului, unde vor mai cadea ploi neinsemnate cantitativ, iar temperatura va fi de 27 de grade. In restul tarii, mercurul din termometre va urca pana la 29-30 de grade.

Duminica, sansele de ploaie sunt nule. Soarele va straluci incontinuu deasupra Romaniei, iar temperatura va urca pana la 32 de grade in vestul tarii. La munte, vremea in weekend va fi frumoasa, pe creste temperaturile urcand pana la 19-20 de grade.

Pentru prognoza completa, la mare si la munte, intra aici pe vremea.acasa.ro!

Foto: realitatea.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea