Social

#vremea in tara #vremea bucuresti #vremea #starea vremii #conditii meteo

Vremea in weekend: temperaturi ridicate in toata tara?

Vremea continua sa fie calduroasa, depasind pe alocuri valorile normale acestei perioade. Daca nu ti-ai facut inca planuri pentru weekend, mai ai inca timp sa iti faci. Iata cum va fi vremea in tara.

 

Astazi vremea va fi calduroasa in toata tara. In Bucuresti maximele vor urca pana la 14-15 grade, cerul va fi mai mult senin iar vantul va sufla in slab. In tara vremea va fi calduroasa. In Banat, Crisana si Transilvania ceata va persista peste zi, iar temperaturile vor ramane scazute. Maximele se vor incadra intre 4 si 18 grade.

Sambata vremea se va raci in majoritatea tarii. In Bucuresti cerul va fi mai mult noros, iar in cursul noptii si al diminetii se va semnala ceata. Minimele vor fi cuprinse intre 3 si 4 grade, iar maximele nu vor depasi 10 grade.

La munte cerul va fi variabil, iar noaptea va ploua slab pe arii restranse. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe creste. Pe văi şi în depresiuni, pe arii restrânse, va fi ceaţă. Temperatura aerului va continua să scadă uşor, potrivit libertatea.ro. Maximele vor ajunge pana la 12 grade in Sinaia si Azuga, si 11 in Brasov si Rasnov.

Duminica vremea se va incalzi usor. Maximele vor urca in Bucuresti pana la 13 grade, iar mininele se vor mentine la 4 grade.

La munte, valorile termice vor fi similare cu cele din ziua precedentă. Cerul va fi partial innorat si local se vor inregistra averse. In a doua parte a zile se vor prezenta intensificari ale vantului pe creste.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea