Social

#meteo #starea vremii #vremea #vremea weekend #prognoza meteo

Vremea in weekend: programeaza-ti un sfarsit de saptamana perfect!

Vremea isi mentine si in aceasta perioada caracterul instabil intalnit indeosebi pe parcursul lunii iulie. Va fi cald in acest sfarsit de saptamana in tara, dar acest lucru nu ne scapa de ploi. Calculeaza-ti cele mai bune optiuni pentru petrecerea weekend-ului, in functie de prognoza meteo.

Vineri, vom avea vreme frumoasa la malul marii si in Capitala, cu temperaturi de 32-34 de grade Celsius. Soarele va straluci si in Oltenia, Muntenia si Moldova, dar restul tarii va fi amenintat de ploi cu caracter local, in centrul tarii, in Maramures si Bucovina temperaturile coborand pana la valori de 27-28 de grade Celsius.

Sambata, aria acoperita de norii de ploaie se va extinde pe aproape intreg teritoriul Romaniei, temperaturile fiind de 26-30 de grade. Scapa de amenintarea ploilor de vara Capitala, Banatul si Oltenia, valorile inregistrate de termometre ramanand la un nivel ridicat, de 31-33 de grade Celsius.

Duminica, vremea rea se restrange doar la cateva zone din centrul Romaniei si Bucovina, unde temperaturile vor ramane sub pragul de 30 de grade. In restul tarii, vreme frumoasa si valori termice de 30-33 de grade Celsius.

Sursa foto: bzi.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea