Social

#conditii meteo #starea vremii #vremea #ploi #vremea weekend

Vremea in weekend: Afla unde lovesc ploile!

Inceputul de vara nu anuleaza intru totul capriciile vremii. In weekend vom avea parte de ploi sporadice care vor afecta mai multe regiuni din tara, insa norocosii aflati in vestul si nord-vestul Romaniei se vor bucura de cateva zile de plaja.

Pe litoral, weekendul va fi marcat de cativa stropi de ploaie, doar sambata amatorii de distractii pe plaja putand sa stea linistiti fara a fi amenintati de nori. Temperatura medie va fi de 25 de grade Celsius, in timpul noptii mercurul din termometre coborand pana la 18 grade.

In Bucuresti, ca si in restul jumatatii sudice a tarii, se vor intalni conditii de ploaie vineri si duminica, in cursul zilei de sambata fiind conditii de cer noros. Temperaturile medii se vor situa in jurul valorii de 27-28 de grade Celsius, exceptie facand Oltenia, unde astazi se vor inregistra si 32 de grade.

In estul si nord-estul tarii vor fi ploi sporadice pe toata durata intervalului de trei zile. Temperaturile inregistrate se vor situa intre 21 si 26 grade Celsius, insa noaptea va aduce valori termice mai scazute decat in restul tarii: 10-13 grade Celsius.

Sursa foto: onephotographaday.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea