Social

#prognoza meteo #vremea #precipitatii #frig

VREMEA Dupa ploi se anunta...

Nu scapam de ploi pana joi, anunta meteorologii, care spun ca vor cadea precipitatii in aproape toata tara pana putin dupa mijlocul saptamanii. Avem noroc cu temperaturile destul de ridicate pentru aceasta perioada, deoarece maximele termice se vor situa intre 6 si 14 grade.


Umezeala este cuvantul de ordine in mai toata tara, exceptie facand zona de vest,  unde locuitorii se pot bucura din cand in cand de razele soarelui si unde este posibil ca termometrele sa arate la un moment dat 17 grade Celsius. In rest, vreme mohorata pana miercuri seara.

Vestile sunt si mai rele, incepand de joi, un front de aer rece se va abate asupra tarii noaste obligandu-ne sa scoatem din nou hainele groase.

In Bucuresti, soarele va fi scump la vedre, desi va fi destul de cald in primele zile ale saptamanii. Miercuri se vor inregistra chiar 14 grade, dar innorarile persista si va mai ploua slab, din cand in cand. Vantul va adia usor, iar presiunea atmosferica va continua sa scada.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea