Social

# vremea lamare # vremea pasti #vremea la munte #prognoza meteo #pasti

Vremea de Pasti: se raceste in toata tara

Dupa cateva zile cu soare puternic si temperaturi peste normalul perioadei, inclusiv sambata, in ajun de Paste, vremea se raceste brusc. Ploile vor lua locul razelor de soare, iar in unele zone se vor crea si conditii de bruma.

Potrivit ANM citat de Mediafax, in regiunile din vestul, centrul şi nordul ţării, valorile termice, în scădere faţă de ziua precedentă vor caracteriza o vreme răcoroasă, cerul va fi mai mult noros şi pe arii relativ extinse va ploua, izolat mai însemnat cantitativ.

În zona montană înaltă vor fi precipitaţii mixte. În sud şi în sud-est vremea va fi caldă, iar instabilitatea atmosferică se va accentua începând cu orele după-amiezii, când vor fi averse, descărcări electrice şi izolat grindină.

Cantităţile de apă vor depăşi local 20 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, dar pe arii restrânse şi în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 şi 22 de grade, iar cele minime între -1 şi 11 grade. Noaptea vor fi chiar si conditii de bruma, mai spune sursa citata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea