Social

#prognoza meteo #vreme frumoasa #ploi #vremea #meteo

Vremea, de la o extrema la alta!

Astazi, vom avea vreme in general frumoasa, dar se va mentine racoroasa dimineata. Cerul va prezenra unele innorari in nordul, centrul si estul tarii, unde izolat va ploua slab, iar in rest va fi mai mult senin.

Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in centrul, estul si sud-estul tarii, dar si la mumte.

Temperaturile maxime, se vor situa intre 11 grade in depresiuni si 20 de grade, izolat in sudul tarii.

Astazi, in Bucuresti, cer senin, cu vant slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 18...20 de grade.

La munte, vremea va fi in general frumoasa, dar se va mentine racoroasa dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil, cu unele innorari, mai ales in Carpatii Orientali, unde izolat va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari trecatoare in prima parte zilei. Termometrele vor arata la amiaza 7 grade la Paltinis si Predeal, 6 la Semenic si la Sinaia, 8 la Arieseni si 1 grad sus pe Ceahlau.

Vineri, vremea va continua sa se incalzeasca si se va mentine in general frumoasa. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 si 24 de grade. Cerul, variabil in cursul zilei, se va innora temporar seara insa doar izolat, in sud-vest, poate ploua slab. Local in Transilvania, Moldova si in Subcarpatii Getici si izolat in rest, se va produce bruma.

In Capitala, vremea se va incalzi si se va mentine in general frumoasa. 6-7 grade dimineata si 21-22 de grade la amiaza, scrie realitatea.net.

Sambata, vremea devine instabila. Vor fi innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, indeosebi dupa-amiaza. Astfel de fenomene se vor semnala pe arii extinse la munte, in vestul, nordul si centrul tarii si local in rest. Izolat, cantitatile de apa pot fi mai insemnate si vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime, mai ridicate decat normele climatologice specifice acestei perioade, vor fi cuprinse intre 15 si 24 de grade.

In Bucuresti, cerul va avea innorari temporare, mai accentuate indeosebi dupa-amiaza, cand vor fi averse si posibil descarcari electrice. Dimineata vor fi 8-10 grade si maxima zilei va fi de 22-23 de grade.

Mai multe detalii despre vreme gasesti pe vremea.acasa.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea