Social

#vremea in bucuresti #vremea in tara # racire vreme #ninsori #vremea #starea vremii #meteo #conditii meteo

Vremea continua sa se raceasca! Unde va ninge

Vremea continua sa se raceasca in majoritatea tarii la inceputul saptamanii, iar cerul va fi mai mult noros. Iata ce surprize ne pregateste vremea pentru urmatoarul interval.

Luni vremea continua sa se raceasca in toata tara. Cerul va fi temporar noros si vor fi precipitatii, pe arii relativ extinse, sub forma de ploaie sau lapovita. La munte va ninge viscolit. Vantul va sufla moderat, cu unele intensificari de scurta durata ce pot ajunge pana la 50-60 km/h in estul tarii si pot depasi 70-80 km/h la munte.

In Bucuresti, vremea se va raci usor. Cerul va fi mai mult senin, sansele de ploaie fiind reduse. Temperatura minima nu va urca mai sus de 0 grade Celsius, iar cea maxima va urca pana la 12-13 grade Celsius.

Marti vremea continua sa se raceasca usor. In cursul diminetii se vor semnala ceata si bruma in toata tara. Cerul va fi temporar noros si vor fi precipitatii slabe in centru si in est si ninsori la munte. Vantul va sufla moderat si sunt posibile rafale in special in zona de deal si zonele montane. Temperaturile maxime se vor incadra intre 5 si 12 grade Celsius.

In Bucuresti, vremea va fi mai rece pentru aceasta. Cerul va fi mai mult innorat si trecator e posibil sa ploua slab. Temperatura minima nu va urca mai sus de 0 grade Celsius, iar cea maxima nu va urca mai mult de 11 grade Celsius.

Miercuri vremea se incalzeste usor. In cursul diminetii insa vor fi conditii de ceata si bruma. Cerul va fi mai mult innorat si vor exista precipitatii sub forma de ploaie si lapovita, iar la munte va ninge. Vantul va sufla cu intensificari pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor incadra intre 7 si 15 grade Celsius.

In Bucuresti cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Sansele sa ploua sunt mici. Temperaturile minime nu vor urca mai sus de 5 grade Celsius, iar cele maxime se vor incadra in jurul valorii de 12 grade Celsius.

Sursa foto: someseanul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea