Social

#vant #meteo #grindina #prognoza meteo #descarcari electrice

Vremea continua sa fie instabila. Iata la ce sa te astepti

Astazi, vremea va fi racoroasa si, in general, instabila. Cerul va fi noros in aproape toate regiunile tarii si vor fi mari sanse de averse insotite de descarcari electrice. In sud-vestul tarii, innorarile vor fi insa temporare, iar ploile isi vor face aparitia doar local, potrivit datelor furnizate de Administratia Nationala de Meteorologie.

Meteorologii au anuntat, de asemenea, ca, izolat, vor fi conditii de grindina si cantitatile de apa pot depasi 20 l/mp. Vantul va prezenta unele intensificari in special in zona de sud-vest a tarii si la munte.

Astazi, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 17 si 18 grade Celsius in nord-vestul si centrul tarii, cat si in zonele de deal, si intre 24 si 25 de grade Celsius in regiunile sudice.

Maine, vremea va continua sa fie racoroasa, cu innorari accentuate si mari sanse de ploaie in nordul si centrul tarii, dar si in zonele de munte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 si 26 de grade, iar minimele se vor situa intre 8 si 16 grade.

Sursa foto: digi24.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea