Social

#gerul Bobotezei #prognoza meteo #polei #ninsoare #vreme #ger

Vremea a schimbat iar foaia. Iata care sunt drumurile cu probleme!

Dupa doua-trei zile in care temperaturile pareau ca s-au domolit, vremea s-a racit din nou, iar Gerul Bobotezei isi spune cuvantul. Noaptea trecuta a nins in cea mai mare parte a tarii si multe drumuri sunt acoperite cu zapada si polei.

Saptamana a inceput cu vreme rece in toata tara, iar temperaturile vor continua sa scada treptat, meteorologii prognozand chiar minus 25 de grade Celsius pentru mijlocul acestei saptamani, mai exact pentru joi.

Potrivit Centrului Infotrafic, pe Valea Prahovei a nins toata noaptea, iar traficul rutier pe Drumul National 1 se desfasoara in conditii de iarna. Si in judetele din nordul Moldovei, vantul sufla cu putere, spulberand zapada, ceea ce le creeaza dificultati soferilor, intrucat scade vizibilitatea pe sosele.

Intrucat in Ungaria se anunta caderi masive de zapada, Ministerul Afacerilor Externe a emis o avertizare de calatorie prin care ii informeaza pe soferi asupra riscului pe care si-l asuma daca decid sa tranziteze tara in urmatoarele zile.

Si in Bucuresti vremea va fi deosebit de rece, spun specialistii. Temperaturile vor scadea in urmatoarele doua zile pana la minus 11 grade Celsius si trecator va fulgui.

Sursa foto: wallpaper2020.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea