Social

#prognoza meteo #vreme bucuresti #vreme saptamana

Vreme urata la inceput de saptamana

Vremea va fi capricioasa la inceputul acestei saptamani. Cerul va fi noros, dimineata se va instala ceata, iar izolat isi va face prezenta si burnita.

Luni, temperaturile vor avea valori apropiate de cele specificice acestei date, insa cerul va fi temporar noros, dimineata si seara va fi ceata, iar in jumatatea de vest a tarii va ploua slab pe arii restranse. In restul teritoriului, izolat, va burnitaTemperaturile maxime se vor situa intre 15 si 22 de grade Celsius, iar minimele intre 5 si 14 grade Celsius.

Marti, vremea va continua sa fie capricioasa, cu cer innorat si averse moderate, insotite de descarcari electrice in regiunile vestice si nord-vestice. Dimineata se va semnala ceata asociata cu burnita in unele zone ale tarii, iar vantul va sufla slab si moderat, mai accentuat in zonele de munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 si 22 de grade, iar cele minime intre 6 si 16 grade.

Sursa foto: cugir.alba24.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea