Social

#inceput de saptamana #vreme schimbatoare #starea vremii #vreme #conditii meteo

Vreme schimbatoare la inceput de saptamana. Iata ce ne asteapta in urmatoarele zile!

Din punct de vedere meteorologic, inceputul acestei saptamani este caracterizat de fluctuatii mari de temperatura. Desi iarna ne-a aruncat in cale un nou strat de zapada, vremea ne rezerva multe surprize. Iata care este prognoza meteo pentru intervalul urmator!

Fata de temperaturile din weekend, ziua de luni a adus valori termice mai scazute, iar precipitatiile sub forma de zapada intalnite in majoritatea regiunilor tarii accentueaza senzatia de frig. Nu ne mai confruntam insa cu gerurile de acum o saptamana, maximele termice incadrandu-se intre 3 si 5 grade Celsius.

Marti, norii se risipesc iar temperaturile inregistreaza o usoara crestere. Vom avea valori cuprinse in intervalul 4-7 grade Celsius in majoritatea regiunilor tarii. Ceva mai frig va fi in centrul Romaniei, unde temperatura nu va depasi 1 grad in timpul zilei.

Miercuri, vremea continua sa se incalzeasca, in Bucuresti atingand chiar 8 grade Celsius. Temperaturi mai scazute se vor intalni doar in Maramures si Crisana, unde valorile maxime ale zile se incadreaza intre 2-3 grade Celsius.

Sursa foto: landarchs.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea