Social

#vreme reve ninsori #vreme rece weekend #ploi ninsori weekend

Vreme rece si ninsori in weekend

Meteorologii au vesti proaste pentru acest sfarsit de saptamana. Potrivit acestora, atat sambata cat si duminica, vremea va fi rece, cu ninsori in majoritatea regiunilor si temperaturi maxime care nu vor depasi 6 grade .

Astfel, sambata, temperaturile maxime vor fi intre -4 si 4 grade, iar cele minime intre -10 si 0 grade, mai coborate in depresiuni. La munte va ninge pe arii extinse, iar in regiunile vestice, sud-vestice si centrale ninsorile nu vor fi slabe.

Izolat, noaptea si dimineata va fi ceata . Vantul va prezenta unele intensificari in Dobrogea, iar presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative. Duminica cerul va fi mai mult noros si pe arii restranse, mai ales in sud-vestul si nord-estul tarii, vor fi precipitatii slabe, predominant sub forma de ninsoare. La munte va ninge. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului. In zonele joase local se va semnala ceata.

Temperaturile minime, apropiate de cele normale pentru aceasta perioada, vor fi cuprinse intre - 10 si 0 grade. Temperaturile maxime se vor situa intre -3 si 7 grade. De luni, vremea se va incalzi usor, astfel ca maximele vor fi cuprinse intre 0-8 grade iar minimele intre -8 si 2 grade. In Bucuresti nu va ploua si nici nu va ninge, insa va fi ceata. Maximele vor urca in weekend spre 3 grade, iar luni la 5 grade .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea