Social

# vremea in weekend #vreme instabila #vremea #conditii meteo

Vreme rea in acest weekend! Ploi, descarcari electrice si grindina

Administratia Nationala de Meteorologie anunta ca vremea va ramana in continuare instabila in urmatoarea perioada, in majoritatea tarii. Sunt asteptate vijelii, ploi, grindina si descarcari electrice.

Vineri, 29 mai

Vineri vremea va ramane instabila. Vor fi innorari temporar accentuate in majoritatea tarii, in special dupa-amiaza si seara. Acestea vor fi insotite de ploi torentiale, descarcari electrice si grindina. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari izolate, in special in timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi usor mai ridicate spre deosebire de zilele trecute. Acestea se vor incadra intre 15 si 24 de grade Celsius.

In Bucuresti vremea ramana instabila. Cerul va avea innorari temporar accentuate si sunt asteptate averse, descarcari electrice si posibil grindina. Pe alocuri vor fi intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 22 de grade Celsius.

Sambata, 30 mai

Si sambata vremea se va mentine instabila. Cerul va avea innorari temporar acentuate in majoritatea regiunilor. Se vor semnala averse torentiale insotite de descarcari electrice, iar pe suprafete restranse caderi de grindina. Vantul va sufla slab si moderat, izolat cu intensificari de scurta durata in timpul ploilor. Temperaturile minime se vor incadra intre 4 si 14 grade Celsius, iar cele maxime nu vor depasi 17-23 de grade Celsius.

In Bucuresti, vremea va ramane instabila. Cerul va fi innorat in cea mai mare parte a zilei, iar dupa-amiaza sunt asteptate averse insotite de descarcari electrice, grindina si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura minima va fi de 10-11 grade Celsius, iar cea maxima de 21-22 de grade Celsius.

Duminica, 31 mai

Duminica, in regiunile din nordul si centrul tarii, vremea va fi racoroasa, cerul va avea innorari si va ploua temporar. In restul teritoriului cerul va fi mai mult noros si vor exista perioade de instabilitate atmosferica. Sunt asteptate averse, pe alocuri torentiale, insotite de descarcari electrice si grindina. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari pe alocuri. Temperaturile minime se vor incadra intre 5 si 15 grade Celsius, iar cele maxime intre 15 si 25 de grade Celsius.

In Bucuresti vremea va ramane in continuare instabila. Cerul va fi mai mult noros si sunt asteptate ploi insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile minime se vor incadra intre 8 si 11 grade Celsius, iar cele maxime nu vor depasi 24 de grade Celsius.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea