Social

#prognoza meteo #vremea bucuresti #vreme racoroasa

Vreme racoroasa la inceput de saptamana

Vremea va fi racoroasa in aproape toate regiunile tarii la inceput de saptamana, cu exceptia zonelor din sud, unde temperaturile vor fi normale pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare.

Pe arii restranse vor fi ploi in general slabe, ziua in Moldova si in jumatatea de est a Transilvaniei, iar seara in Dobrogea, dar si in regiunile nordice si nord-vestice.

Ploile vor fi insotite, izolat, de descarcari electrice, vantul va sufla slab, cu unele intensificari in sud-vestul, centrul tarii si la munte. Temperaturile maxime se vor situa intre 17 si 30 de grade.

Marti, vremea va continua sa fie racoroasa, cerul va prezenta innorari temporare si vor fi averse insotite de descarcari electrice, mai ales ziua, in jumatatea de nord a tarii, iar noaptea precipitatiile vor fi mai accentuate in est si in sud-est. Vantul va sufla mai tare la munte, iar temperaturile maxime se vor incadra intre 15 si 27 de grade.

Sursa foto: www.realitatea.net
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea