Social

#grijdina #instabilitate atmosferica #vreme instabila #vremea #starea vremii #ploaie #meteo

Vreme instabila la inceput de saptamana! Ploi si grindina in majoritatea tarii

Inceputul saptamanii vine cu temperaturi normale pentru aceasta perioada, in majoritatea regiunilor. Instabilitatea atmosferica va fi insa accentuata in majoritatea regiunilor.

Luni, vremea se va raci usor fata de perioada precedenta in toata tara. In zonele montane instabilitatea atmosferica va fi accentuata si se vor intregistra precipitatii insotite de descarcari electrice. Izolat se va semnala grindina. Vantul va avea intensificari in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 si 31 de grade Celsius.

In Bucuresti vremea se va raci usor, iar cerul va fi variabil. Spre seara sunt posibile averse insotite de descarcari electrice. Temperaturile maxime nu vor depasi 30 de grade Celsius.

Marti, vremea se va incadra in specificul normal al acestei perioade. Cerul va fi variabil si sunt posibile ploi si descarcari electrice in amjoritatea regunilor, insa cu precadere in zonele montane. Izolat se poate produce grindina. Temperaturile minime se vor incadra intre 8 si 20 de grade Celsius, iar cele maxime intre 21 si 31 de grade Celsius.

In Capitala cerul va fi mai mult variabil. In a doua parte a zilei sunt posibile averse si descarcari electrice. Temperaturile minime se vor incadra intre 16-18 grade Celsius iar maximele nu vor depasi 29-30 de grade Celsius.

Miercuri, vremea se va mentine instabila in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil si se vor inregistra conditii de ploaie si grindina. Temperaturile minime se vor incadra intre 10 si 20 de grade Celsius, iar cele maxime intre 22 si 30 de grade Celsius.

Grindina a facut ravagii inca din weekend! Duminica dupa-amiaza, gheata a acoperit estul Romaniei, localitatea Radauti fiind cel mai grav afectata de fenomen. In miez de vara, strazile si gradinile oamenilor din localitati precum: Satu Mare, Dornesti, Badeuti, Solca sau Radauti au fost acoperite cu strat consistent de gheata, peisajul fiind unul de iarna, totul, dupa furtuni cu grindina care au durat cateva minute.

Mai multe informatii despre vreme poti gasi aici!

Sursa foto: ph-online.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea