Social

#vreme weekend #vreme instabila #lapovita #ploi #starea vremii #ninsoare

Vreme instabila in weekend! Ploi, lapovita si ninsoare in toata tara

Vremea se anunta instabila in acest weekend, cu precipitatii in toata tara. Vremea va fi rece pentru acest interval si se vor inregistra intensificari ale vantului. Iata ce temperaturi ne asteapta.

Vineri cerul va fi innorat in toata tara iar vremea va fi instabila. Va ploua trecator in timpul zilei in sud, in est si la munte. Spre seara si in timpul noptii ploile se vor extinde spre jumatatea vestica a tarii, unde se vor acumula cantitati mai mari de apa., ce vor ajunge, izolat pana la 20 l/mp, in zona Carpatilor Occidentali si in vestul Meridionalilor. Pe creste, precipitatiile vor cadea sub forma de lapovita sau chiar ninsoare. Vantul va bate slab pana la moderat, cu unele intensificari in zonele de deal si de munte. Temperaturile maxime vor ajunge intre 8 si 17 grade Celsius.

In Bucuresti, vremea va fi rece iar cerul innorat. Vantul va sufla moderat si sunt posibile precipitatii slabe. Temperaturile maxime nu vor depasi 13 grade Celsius.

Sambata cerul va fi mai mult noros si va ploua cu precadere in regiunile din vestul, nordul si centrul tarii. In celelalte regiuni ploile vor fi izolate. Pe creste precipitatiile pot aparea sub forma de lapovita. Cantitatile de apa vor depasi local 10-15 l/mp si izolat, 20-25 l/mp. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in prima parte a intervalului. Variatiile termice vor fi nesemnificative. Temperaturile minime se vor incadra intre 0 si 10 grade Celsius, iar maximele intre 3 si 17 grade Celsius.

In Bucuresti, cerul va fi innorat si va ploua slab, in special in prima parte a intervalului. Temperaturile minime nu vor urca mai mult de 9 grade Celsius, iar maximele se vor opri la 15 grade Celsius.

Duminica vremea va fi inchisa si rece in majoritatea tarii. Temporar va ploua in toate regiunile, iar la munte precipitatiile se pot transforma in lapovita. Vantul va avea unele intensificari, mai ales in sudul, in centrul tarii si in zona de munte. Temperaturile minime se vor incadra intre 0 si 9 grade Celsius, iar maximele intre 4 si 18 grade Celsius.

In Bucuresti, cerul va fi partial noros iar temperaturile vor creste usor. Minime nu vor urca pana la 10 grade Celsius, iar maximele se vor opri la 17 grade Celsius.

Sursa foto: ziuaconstanta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea