Social

#vreme instabila #temperaturi crescute #temperaturi #vreme # vremea in weekend

Vreme instabila in weekend! Ce temperaturi ne asteapta

Weekendul aduce vreme instabila in majoritatea tarii. Cerul va fi mai mult noros si pe alocuri, sunt asteptate precipitatii slabe, de scurta durata. Vremea se va mentine insa calduroasa, pentru aceasta perioada a anului.

Vineri vremea va fi mohorata, iar cerul va fi mai mult innorat in majoritatea regiunilor. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in zonele montane. Izolat sunt asteptate precipitatii slabe. Temperaturile vor fi insa ridicate, peste normalul perioadei, maximele incadrandu-se intre 8 si 18 grade Celsius.

In Bucuresti cerul va fi variabil, mai mult noros. Vantul va sufla slab pana la moderat, iar temperatura maxima se va incadra in jurul valorilor de 15-16 grade Celsius.

Sambata cerul va fi variabil, cu nebulozitate joasa si ceata in prima parte a zilei. Se vor inregistra innorari temporare incepand din orele serii in vestul si nord-vestul tarii, unde va ploua izolat. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu intensificari in zonele montane, dar local si in vestul teritoriului si in partea de est si sud-est. Temperaturile minime se vor incadra intre -5 si 10 grade Celsius iar maximele se vor incadra intre 10 si 18 grade Celsius.

In Bucuresti vremea se va raci accentuat, iar cerul va fi mai mult noros in cursul zilei si la inceputul noptii cand vor fi precipitatii moderate cantitativ, mai ales averse, predominant sub forma de ploaie. Vantul va sufla moderat, cu unele intensificari in prima parte a zilei. Temperatura minima se va incadra intre -2 si 0 grade Celslius iar cea maxima se va situa in jurul valorii de 6 grade Celsius.

Duminica temperaturile vor continua sa fie mai ridicate decat normalul perioadei. Cerul va fi insa temporar noros, iar la munte va ploua slab, pe arii restranse. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari mai ales pe creste.

In Bucuresti vremea se va incalzi, comparativ cu perioada anterioara, temperaturile fiind mai ridicate spre deosebire de normalul perioadei. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in special la inceputul zilei si noaptea. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile minime vor fi de 3-5 grade Celsius iar cele maxime vor urca pana la 14-15 grade Celsius.\

Mai multe detalii pe vremea.acasa.ro.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea