Social

Vreme frumoasa de Pasti in tara

Soare si liniste de Pasti, cel putin din punct de vedere atmosferic. Aceasta este prognoza meteorologica pentru acest sfarsit de saptamana, desi specialistii atrag atentia asupra faptului ca romanii din nordul tarii inca au de infruntat un cod galben de inundatii .

Vremea se va incalzi treptat, urmand ca temperaturile sa ajunga la 21-22 grade Celsius in majoritatea zonelor tarii, doar in sud si sud-vest ramanand cativa nori de ploaie. Prognozele optimiste continua si pentru saptamana viitoare, atunci cand sunt asteptate temperaturi normale pentru aceasta perioada a anului.  

Astazi, in Capitala se vor inregistra 18 grade in Capitala, sambata, termometrul urmand sa arate aceeasi temperatura, pentru ca duminica sa se atinga 19 grade Celsius. Maine cerul va fi temporar noros, dar va ploua doar izolat. Maximele sunt comparabile cu cele de maine.

In prima zi de Paste, cerul se innoreaza in Carpatii Orientali, dar numai noaptea vor fi averse insotite de tunete si fulgere. In restul tarii vremea se anunta frumoasa, cu maxime cuprinse intre 12 si 20 de grade.

Singura zona unde astazi se mai pastreaza atentionarea cu privire la posibile inundatii este nordul Moldovei , acolo unde in Iasi si Botosani nu a fost ridicata inca avertizarea cod galben data inca de acum 3 zile. Meteorologii sunt insa optimisti , spunand ca vremea se va imbunatati si avrtizarea va fi ridicata.  


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea