Social

#conditii meteo #meteo #starea vremii #vremea #vremea weekend

Vreme extrema! Uite ce ne asteapta in acest weekend prelungit!

Romanii vor avea un weekend prelungit incepand de maine, dar numai cei care aleg muntele ca destinatie pentru acesta mini-vacanta se vor putea bucura de zilele libere. Romania va fi cuprinsa pana sambata seara de pacla temperaturilor extreme, o scadere a valorilor termice inregistrandu-se abia duminica.

In zonele montane, la umbra, temperaturile nu depasesc 29 de grade, fapt ce face ca aceste locuri sa fie un refugiu de moment in fata caniculei. Pe Litoral, temperatura se mentine la valori de 32-33 de grade pana duminica.

Joi si vineri ne vom confrunta cu acelasi val de canicula care a cuprins Romania, temperaturile atingand in continuare valori de 35-37 de grade Celsius in aer, la umbra. Sunt vizate zonele din sudul, estul si vestul tarii, in Maramures si Bucovina existand posibilitatea aparitiei unor ploi sporadice.

Sambata, cerul tarii se innoreaza in majoritatea regiunilor, valul de caldura domolindu-se treptat. Valori termice de 27-28 de grade in depresiunile montane si in vest si temperaturi de 32-34 de grade in restul regiunilor. Duminica, Romania se va confrunta cu un val de aer mai rece, temperaturilor maxime coborand spre limita de 30 de grade cu posibilitatea declansarii unor furtuni de vara violente in majoritatea regiunilor tarii.

Sursa foto: stirileprotv.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea