Social

#temperaturi ridicate aprilie #vreme aprilie #prognoza meteo #vremea

Vreme de vara la inceput de aprilie! Temperaturi de aproape 30 de grade!

Meteorologii anunta ca vremea va fi mult mai calda decat este normal pentru aceasta perioada, cu temperaturi spre 30 de grade!

Astazi, temperaturile maxime ajung la 10-11 grade pe litoral si 25 de grade in Banat, la Timisoara si Resita.

Cerul, mai mult senin in mare parte din tara la inceputul zilei, se va innora dupa-amiaza in regiunile vestice si nordice, unde izolat vor fi averse slabe.

In Bucuresti, vreme frumoasa si mai calda decat ar fi normal. De la cele 3-5 grade din zori, la amiaza vor fi 20-21. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla in general slab.

Marti, vom avea temperaturi de peste 20 de grade in aproape toate regiunile si pana la 28 in Banat. Exceptie face doar litoralul, unde vor fi 13-14 grade. In vest, nord si centru, local, vor fi ploi slabe, indeosebi averse, care pot fi insotite, izolat, de descarcari electrice. In celelalte regiuni cerul va fi variabil, cu innorari spre seara, dar doar pe arii restranse va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat. Izolat sunt si conditii de ceata.

In Bucuresti, marti vor fi aproximativ 25 de grade la amiaza. Cerul mai mult senin ziua se innoreaza spre seara, insa conditiile de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla cel mult moderat.

Mai multe detalii despre vreme gasesti pe vremea.acasa.ro.

Sursa foto: Hepta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea