Social

#vremea weekend #vremea bucuresti #ploi weekend #vremea mare #prognoza weekend

Vreme de toamna in weekend. Cand revine vara

Capriciile vremii se prelungesc si in acest weekend. Vineri, Dobrogea si sudul Romaniei se confrunta cu ploi abundente si furtuni de vara. Nici sambata nu se asteapta o imbunatatire a vremii, amatorii de excursii pe litoral sau la munte fiind nevoiti sa isi schimbe planurile.

Litoralul va fi lovit de vijeliile de vara si de aversele de ploaie. Cantitatile de apa vor atinge vineri si 80 litri/mp, iar descarcarile electrice, furtunile si grindina vor biciui tarmul Marii Negre si sambata.

La munte se vor inregistra izolat averse de ploaie si caderi de grindina, iar temperaturile vor fi cuprinse intre 13-16 grade Celsius.

In Bucuresti, vineri si sambata, vor cadea ploi, iar temperatura inregistrata de termometre nu va depasi 24 grade Celsius. Ploile vor avea caracter local si in restul tarii, regimul termic fiind scazut fata de media termica inregistrata in aceasta perioada: 20-23 grade Celsius.

O imbunatatire a conditiilor meteo va fi sesizata abia duminica dupa amiaza, cand soarele isi va face aparitia din stratul de nori in majoritatea regiunilor. Se vor inregistra cateva ploi izolate in estul si nord-estul tarii, dar mercurul din termometre va urca pana spre 27 grade Celsius.

Foto: mirror.co.uk
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea