Social

#conditii meteo #primavara #vreme #meteo #starea vremii

Vreme de primavara la inceputul saptamanii

Vremea se anunta deosebit de calda la inceputul saptamanii, cu temperaturi foarte ridicate pentru luna februarie. Cerul va fi variabil in nordul si centrul tarii, unde se anunta si precipitatii slabe, iar dimineata, in zonele joase ale teritoriului, se va forma ceata, pe alocuri asociata si cu burnita.

Luni, cerul va fi senin in cea mai mare parte a tarii, exceptie facand doar centrul si nordul tarii unde exista sansa unor precipitatii slabe in prima parte a zilei. De asemenea, vantul va bate cu putere la munte, in centrul si in sudul tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3 (estul Transilvaniei) si 12 grade (Banat).

Marti, vremea se mentine calda pentru aceasta perioada, cu maxime cuprinse intre 4 (sudul Olteniei si al Moldovei) si 18 grade (Banat si Crisana). Dimineata, in zonele joase din centrul si estul tarii se va forma ceata.

Miercuri, temperaturile scad putin, iar cerul va fi variabil, cu sanse ridicate de precipitatii, in jumatatea de vest a tarii si izolat in restul teritoriului. In zonele joase se va forma si astazi ceata, asociata pe alocuri cu burnita. Maximele zilei sunt cuprinse intre 3 (Bucovina) si 16 grade (zona de deal a Munteniei si Olteniei).

Sursa foto: itsprettyawkward.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea