Social

#vreme Craciun #prognoza meteo #vreme calda

Vreme de primavara de Craciun! Ce temperaturi se vor inregistra

Luna aceasta, temperaturile au fost mult mai ridicate decat cele obismuite pentru aceasta perioada a anului. Tendinta continua, iar de Craciun vom avea avea vreme de primavara. Iata ce temperaturi anunta meteorologii!


Luni, temperaturile maxime se vor incadra intre 2 si 3 grade in zonele cu ceata persistenta din Transilvania si 15, 16 grade in dealurile Olteniei si ale Munteniei.

In Bucuresti, temperatura maxima va fi de 11, 12 grade.

Marti vom avea parte de aceeasi vreme calda. Iin zonele joase din Banat, Crisana si Transilvania, dimineata si seara vot fi nebulozitate joasa si ceata, care doar izolat vor persista peste zi, in Maramures vor fi innorari si local ploi slabe, iar in nordul Carpatilor Orientali - precipitatii mixte. Temperaturile maxime se vor incadra in general intre 5 grade in nord-vest si centru si 15 grade in regiunile sudice.

In Capitala se va inregistra aceeasi temperatura ca in ziua precedenta.

Si miercuri, vremea va fi in general frumoasa si deosebit de calda pentru aceasta data din calendar. Cerul va fi variabil, cu nori josi si ceata in primele ore ale zilei pe arii restranse in nord-vest si centru.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 5 grade in depresiuni si 18 grade in nordul Olteniei si al Munteniei.

In Capitala, temperaturile cresc cu un grad-doua fata de cele inregistrate marti.

De Craciun, temperaturile vor scadea usor, dar vremea va fi in continuare mai calda decat normalul perioadei: cu temperaturi intre 3 si 13 grade. In zonele joase va fi ceata, persistenta cel mai probabil in regiunile regiunile vestice, nord-vestice si centrale si cu totul izolat se vor semnala burnite sau ploi slabe. In rest, vreme de primavara!

Mai multe informatii despre vreme - pe vremea.acasa.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea